Уважаеми клиенти, всяка закупена стока може да бъде върната в 14-дневен срок от датата на закупуване, при условие, че са спазени всички изисквания /артикулът не е използван, запазени са оригиналните етикети и опаковка и няма следи от употреба и умишлено увреждане/.
Ние държим на нашите клиенти! Стараем се да останат доволни от направената покупка! И в тази насока, подчертаваме, че не изпращаме дефектна стока! Всички продукти се преглеждат щателно за дефекти преди изпращането им.
Начини на получаване, връщане и замяна:
При доставка до офис на Еконт,

всички пратки се изпращат с опция "Преглед и тест". Веднага при получаването имате възможността да разгледате получените очила, да ги тествате и да решите дали да заплатите наложения платеж или да върнете продукта. Разходите за връщане и замяна, са за сметка на Купувача.
При доставка до адрес с Европът. При този вид доставка няма опция "Преглед и тест" при получаването на стоката. Ако след получаването има проблем /очилата не отговарят на очакванията ви, не ви стоят добре или каквато и да е друга причина/, имате възможността да ги върнете. В тези случаи може да се свържете с нашия екип, да уточните обратното им транспортиране и също така дали желаете сумата да бъде възстановена или желаете замяна за друг модел очила. Връщането и замяна е за сметка на Купувача.
Адрес за връщане на закупени очила: гр. Варна, офис на Еконт "Спартак", за Уебшоп България ЕООД, телефон за връзка: 0877773925